皇家88娱乐-皇家88账户注册-平台登录

皇家88娱乐-皇家88账户注册-平台登录

L2 Paloturvallisuus, Suomen johtava paloturvallisuuden suunnittelutoimisto sulautuu 皇家88账户注册iin

分享皇家88账户注册篇文章

2021年12月16日

赫尔辛基,15.12.2021 -- 皇家88账户注册, maailman suurin paloturvallisuuden, yritysturvallisuuden ja riskienhallinnan suunnittelutoimisto on saanut valmiiksi integraation L2 Paloturvallisuuden kanssa. L2 paloturvallisuus on ollut paloturvallisuussuunnittelun pioneeri ja suunnan näyttäjä Suomessa jo yli 20 vuoden ajan. L2 on tullut tunnetuksi laajojen ja haastavien projektien luotettavana paloturvallisuussuunnittelijana niin perinteisillä mitoitustavoilla kuin innovatiivisilla toiminnallisilla ratkaisuilla. L2 toimii tästä eteenpäin 皇家88账户注册 -nimisenä. Uusi suomenkielinen sivusto löytyy nyt täältä: 皇家88账户注册欧洲. Sivustolta loydat palvelumme, joita tarjoamme paikallisesti koko maahan Helsingin, Tampereen, Turun, Oulun ja Kuopion toimistoistamme käsin.

“Olemme iloisia L2:n liittymisestä 皇家88账户注册in brändin alle. Yhdistämällä osaamisemme ja henkilöstömme palvelemme 皇家88账户注册in tavoitetta tehdä maailmasta turvallisempi ja paremmin uhkiin varautunut, ” sanoo 皇家88账户注册in CEO Raj Arora.

1998年的香椿. Jukka Laineen jäätyä eläkkeelle vuonna 2012 Juha-Pekka (JP) Laaksonen siirtyi toimitusjohtajaksi. JP jatkaa edelleen toimitusjohtajana, kun 皇家88账户注册 tarjoaa entistäkin laajemmat ja paremmat palvelut Suomessa ja maailmanlaajuisesti. Pohjoismaisiin palveluihin kuuluvat jatkossa muun muassa rakenteellisen paloturvallisuuden suunnittelu, onnettomuustutkinta ja yritysturvallisuuden palvelut. 皇家88账户注册in toimialoina mainittakoon esimerkiksi rakennusala, ydinvoimateollisuus, ohjelmistokehitys, liikenneturvallisuus kaikissa liikennemuodoissa ja tietoliikenteen infran turvallisuus.

”Olemme odottaneet, että saamme käyttöön 皇家88账户注册in maineikkaan nimen”, sanoo JP Laaksonen. ”L2 on tunnettu innovatiivisista, käytännönläheisistä ja luotettavista paloturvallisuuden ja riskienhallinnan ratkaisuista. Olemme jo päässeet hyödyntämään 皇家88账户注册in maailmanlaajuista ja uskomattoman monipuolista asiantuntijaverkostoa ja tilauskantaa. Voin vakuuttaa, että sen avulla pystymme jatkossa palvelemaan asiakkaitamme entistäkin kokonaisvaltaisemmin ja tarjoamaan henkilöstöllemme uskomattoman mielenkiintoisia urapolkuja. Yhdessä toteutamme lupaustamme suojella elämää ja antaa asiakkaillemme mielen rauha.”

皇家88账户注册lyhyesti

皇家88账户注册 on globaali johtaja paloturvallisuussuunnittelun, yritysturvallisuuden ja riskienhallinnan suunnittelussa ja konsultoinnissa. Joka päivä yli 1400 asiantuntijaamme, konsulttiamme ja tutkijaamme kehittävät innovatiivisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja asiakkaillemme ympäri maailman. Palvelumme kattavat muun muassa paloturvallisuusjärjestelmien suunnittelun ja analysoinnin, maaraysten soveltamisen, pelastustoiminnan suunnittelun, yritysturvallisuuden konsultointipalvelut, onnettomuustutkinnan, tutkimustoiminnan, riskienhallintaohjelmistot, todennäköisyyspohjaiset riskitarkastelut ja -auditoinnit, kehitystyon, palotestauksen, lopputestauksen ja käyttöönottotarkastukset sekä rakenneanalyysit. 皇家88账户注册 on toteuttanut yli 40 000 projektia ympäri maailman yli 90 toimistostamme käsin. 皇家88账户注册 kuuluu Gryphon Investorsin portfolioon. Lisatietoja sivustolta manila-condo.com.